OM OSS

PALAVER LEVERERAR TJÄNSTER FÖR MODERNA KONTOR

Palaver Place AB drivs och ägs av erfarna medarbetare tillsammans med en av Sveriges mest meriterade investerare. Läs mer om oss här. Vi brinner för enkla lösningar som på ett smart sätt skapar helt nya affärsmöjligheter.

Allt fler personer använder offentliga platser för en jobbstund och möten. Det är ett resultat av att vi arbetar under nya former, att jobbet kan utföras överallt och kunskapen om den kreativitet som uppstår i olika typer av miljöer. 

2016 tog vi fram Palaver som radikalt förenklar för alla företagsgäster att jobba på platser som caféer, restauranger, hotellobbys och fastighetsbolag. Gästen hittar enkelt rätt plats att jobba med hjälp av sin mobil och checkar in med mobilen. Företagsgästen kan njuta av en samlad utläggsredovisning istället för tråkig och dyrbar kvittohantering. Företagsgästen köper smart en jobbplats för en viss tid där service och fika ingår - precis som på ett kontor. Samtidigt ger det helt nya affärsmöjligheter för värdar att få fler gäster under just de tider de vill.

2017 har vi utvecklat Office-as-a-Service som är en tjänst som fastighetsbolag och lokalägare kan använda för att skapa Workspace med avtal och kontrakt. Tjänsten gör det möjligt att ha platser som endast syns i appen för de personer som har tillgång till en plats genom ett avtal. Tjänsten nyttjas idag av t ex Vasakronan. 

Vi har ett urval av Stockholms finaste hotell, restauranger tillsammans med utvalda jobbcaféer där tjänsten utvecklas vidare.

Palaver Place AB
Aroseniusvägen 26
168 50 BROMMA
0720-16 24 68

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.