Film

Introduktion (25 sek)

Här kan du se en kort introduktionsfilm på hur Palaver fungerar.

 

OM OSS

PALAVER HAR LANSERATS !

Palaver Place AB drivs och ägs av erfarna medarbetare tillsammans med en av Sveriges mest meriterade investerare. Läs mer om oss här. Vi brinner för enkla lösningar som på ett smart sätt skapar helt nya affärsmöjligheter.

Allt fler personer använder offentliga platser för en jobbstund och möten. Det är ett resultat av att vi arbetar under nya former, att jobbet kan utföras överallt och kunskapen om den kreativitet som uppstår i olika typer av miljöer. 

Under 2016 har vi tagit fram Palaver som radikalt förenklar för alla företagsgäster att jobba på platser som caféer, restauranger, hotellobbys och fastighetsbolag. Gästen hittar enkelt rätt plats att jobba med hjälp av sin mobil och checkar in med mobilen. Företagsgästen kan njuta av en samlad utläggsredovisning istället för tråkig och dyrbar kvittohantering. Företagsgästen köper smart en jobbplats för en viss tid där service och fika ingår - precis som på ett kontor. Samtidigt ger det helt nya affärsmöjligheter för värdar att få fler gäster under just de tider de vill.

Vi har ett urval av Stockholms finaste hotell, restauranger tillsammans med utvalda jobbcaféer. Vi förbereder även för lanseringen i fler städer.   

Palaver Place AB
Aroseniusvägen 26
168 50 BROMMA
0720-16 24 68

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.